Plaça de la Vila 10 de Polinyà, Twitter @ euiadepolinya, Telèfon 937.131.702, Correu polinya@euia.cat

miércoles, 16 de octubre de 2013

Des de la Regidoria d'educació és posa en marxa un curs mes, d'espai de família

El dilluns 14 de setembre es va  dur a terme la presentació i la primera de les quatre xerrades que des de la regidoria d’Educació, ha programat per aquest primer trimestre dins l’espai de família 3-18 anys.

Aquesta xerrada, conduïda per un professional de la psicologia humanista, especialista en Gestalt i amb àmplia trajectòria com a mediador familiar i escolar, va conduir una interessant xerrada sobre l’autoestima.
Més d’una vintena de persones va assistir-hi i van trobar la iniciativa molt interessant i molt necessària.

Recordem que aquestes xerrades estan contextualitzades dins l’espai de famílies, que aquest curs ha ampliat tant les sessions com la seva presència. Així, durant aquest curs 2013-2014 les professores d’adults del CFA (Centre de Formació de Persones Adultes) el Roure conduiran les sessions familiars de forma quinzenal i amb els grups de treball de famílies de tots els centres educatius  del nostre municipi que ofertin la franja 3-18.

La propera xerrada, al mateix edifici del Roure, serà el dimecres 23 d’octubre a les 18.30h. 

Una xerrada-taller de “coaching domèstic” , on es donaran eines per a que les famílies puguem  afrontar la presa de decisions, i els objectius que se’ns presenten dia a dia cercant resultats òptims per a nosaltres i per als que ens envolten.

Farà la sessió: Diego Murciano, Pedagoc, coach–mediador, professor de l’UPC.

Felisa García

Regidora de educació i participació ciutadana

de la coalició ICV-EUiA de l'Ajuntament de Polinyà



No hay comentarios: