Plaça de la Vila 10 de Polinyà, Twitter @ euiadepolinya, Telèfon 937.131.702, Correu polinya@euia.cat

miércoles, 12 de marzo de 2014

Benvinguts a la Calçotada Popular de Polinyà (15a edició)

Benvinguts a la 15a Calçotada popular de Polinyà

A les persones que any rere any ens visiteu us donem una salutació fraternal. I, als que veniu per primera vegada, esperem que us agradi el nostre poble, l'espai (aquest any estrenem l'arranjament de la zona) els Calçots, el servei i la nostra gent. 

També aquest any, la Calçotada popular de Polinyà té una actuació afegida: comptarà amb animació infantil. Jocs, cançons, globoflèxia i màgia, amb el que els nens i també els grans s'ho passaran bé.

Aquest any la Calçotada popular de Polinyà ha decidit solidaritzar-se amb els treballadors de Panrico de Santa Perpètua en vaga. Ho fa aportant el seu espai tradicional i la beguda que es vengui, perquè tota la recaptació pugui anar reforçar la caixa de resistència. A la recaptació del bar, es sumarà el recaptat dels productes elaborats per ells mateixos i que els posen en venda en cadascuna de les accions que es fan als pobles de la comarca i altres punts més.

Us deixem el número de compte on si voleu podeu ingressar la solidaritat: 2100 3161 38 22000 94458
Això, efectivament, requereix l'atenció de tots els treballadors i treballadores en general. La solidaritat és una arma elemental en la lluita dels treballadors / es i esperem donar-los una demostració al capitalisme, dient-los que els companys de Panrico, no estan sols!. Que la solidaritat obrera floreix de nou i que està present entre nosaltres.

Us esperem i us desitgem que passeu un dia de camp feliç amb la família i amics. 

No hay comentarios: