Plaça de la Vila 10 de Polinyà, Twitter @ euiadepolinya, Telèfon 937.131.702, Correu polinya@euia.cat

lunes, 17 de marzo de 2014

Ahir va ser un dia gran a Polinyà

Ahir va ser un dia gran a Polinyà

Centenars de veïns i amics, un any més , es van ajuntar a la 15a Calçotada Popular de Polinyà, per gaudir dels més de quatre mil Calçots i la rica salsa que fan els companys i companyes  d'EUiA. Va ser un dia gran per molts motius, pel retrobament de les famílies i amistats i perquè vam passar un dia meravellós de camp acompanyat d'un esplèndid sol estiuenc. Aquest any els més petits han tingut la seva diversió particular amb pallassos, globus, màgia i cançons. 

La Calçotada de Polinyà és també un lloc lliure on es reivindiquen els drets socials, l’espai es declara lliure de retallades i de desnonaments. I aquest any, els protagonistes principals han estat els companys/es de Panrico. Uns companys que han rebut l'afecte i l'admiració dels assistents i van ajudar a reforçar econòmicament la caixa de resistència amb prop de 700 €. La beguda va estar donada per la nostra organització i la seva venda i consum van fer possible aquests resultats. Apart d’altres aportacions que ja vam fer fa uns mesos.
Un cop més la Calçotada popular de Polinyà ha comptat amb la presència del coordinador general d'EUiA Joan Josep Nuet, dels regidors de la Coalició ICV-EUiA del nostre municipi, Felisa Garcia i José Luís Mata, el coordinador local José Català i la coordinadora Comarcal, Alba del Amo.

Hem de dir també, que un any més la Calçotada de Polinyà es consolida: més professionalitat, més col•laboració ciutadana i molt bona organització.

Gràcia a tots/es i fins el proper any!

No hay comentarios: