Plaça de la Vila 10 de Polinyà, Twitter @ euiadepolinya, Telèfon 937.131.702, Correu polinya@euia.cat

martes, 17 de septiembre de 2013

120 persones assisteixen a la inauguració de la nova seu d'EUiA de Polinyà

Dissabte -14/09/2013- va ser inaugurada la nova seu de l'organització d'Esquerra Unida i Alternativa de Polinyà .

La nova seu reuneix millors condicions , més espai i més visibilitat , a diferència de l'anterior local, el que ens ajudarà a millorar en el treball i ampliar la relació amb la ciutadania .

Unes 120 persones van assistir a l'acte disposades a donar suport i calor amb la seva presència , fet que ens va donar molta força i ànims per afrontar els reptes que tenim per davant.

Ens van acompanyar també companys d'altres localitats , tant de la direcció nacional com la comarcal d'EUiA .

Gràcies a tots i totes pel vostre suport!

En el torn de parlaments , van prendre la paraula el coordinador local , José Català , fent una breu explicació del projecte de treball traçat per al futur , explicant diferents iniciatives ja definides , i fent partícips a tots de que EUiA pot ser una alternativa real a les polítiques neoliberals que actualment ens governen.

La responsable d'organització , M. Carmen Gámez , que va recordar als assistents el gran treball que l'organització de Polinyà ha dut a terme al llarg dels anys , estant en el govern municipal i treballant també en l'oposició . Sempre hem treballat durament i amb serietat. Amb la força d'actes com el de dissabte , seguirem treballant perquè els ciutadans, amb la seva participació, col·loquin a aquesta organització en millor posició per poder defensar els drets i serveis que ens estan arrabassant.

Per la seva banda, la companya Felisa García (portaveu del grup municipal de la coalició ICV - EUiA , i regidora d'educació i participació ciutadana), va destacar el coratge i valentia de la nostra organització , en decidir entrar al govern en aquests moments tan difícils . Es va fer especial èmfasi en les retallades de la Generalitat en educació, que no hem d'oblidar que han passat de 1.800 €, per nen de 0 a 3 anys, a 875 €.

Finalment, va prendre la paraula el coordinador general d'EUiA i diputat al Congrés de Diputats, Joan Josep Nuet, que va ressaltar els canvis soferts a Polinyà . Nuet és un company que coneix el procés i l'avanç en la nostra localitat, ja que ha resseguit la seva activitat política reunint-se sovint amb els seus membres i assistint a les diverses activitats que aquesta realitza any rere any.

Esperem que aquest dia suposi el començament d'una nova etapa i que els veïns vegin a EUiA una organització amb capacitat de crear mobilització i el dinamisme necessari. Volem demostrar que podem crear alternatives als nombrosos problemes que té la ciutadania de Polinyà, fet que s'aconseguirà amb la suma progressiva de participació de tots i totes.


Volem seguir comptant amb el suport de les nombroses persones que van assistir a l'acte i amb les que al seu dia van empènyer aquesta organització . 

És temps de sumar i d'unir forces per afrontar els atacs del neoliberalisme i poder defensar-nos. T'apuntes ?

1 comentario:

Mamen dijo...

Que orgullo nuestro local social, que lo hemos hecho con mucha ilusión