Plaça de la Vila 10 de Polinyà, Twitter @ euiadepolinya, Telèfon 937.131.702, Correu polinya@euia.cat

lunes, 7 de octubre de 2013

13ª Festa d'EUiA, Polinyà ha col.laborat amb cuatre companys

El diumenge 5 d'octubre de 2013 l’assemblea de Polinyà va col · laborar amb quatre companys /es en el desenvolupament de la 13a festa d'EUiA.
Una festa que cada any té més participació i les seves propostes prenen més força , des del debat polític nacional i internacional, als debats de posada en coneixement d'experiències locals. El gran dinar (uns 900 comensals) i les intervencions del líder d'EUiA , Joan Josep Nuet, i el líder d'IU , Cayo Lara. 
No podia faltar la “cursa Lluis Companys”. El Marxandatge, aquest lloc on poder comprar productes de l'organització, com: samarretes, clauers, xapes, llibres, revistes, música etc. I, finalment , l’organització premia cada any a una o vàries entitats o associacions socials per la tasca realitzada, aquest anys EUiA guardona la ILP per la Renda garantida Ciutadana, la lluita contra l'homofòbia dels col•lectius LGTB i la campanya Marc Readmissió a Telefónica. Alternativa Jove reconeix la Plataforma d' Afectades per les Taxes Universitàries a la 13a Festa d' EUiA

Fins l’any que bé

No hay comentarios: